Bad Boys

good girlsZe zei lief nee tegen hem, toch bood hij zijn auto aan. Om haar te brengen en te halen, en bij problemen klaar te staan. Opeens was ze lid van zijn club, jongens die schijt hadden aan goede zeden, nooit nadachten over de toekomst, maar wilden opscheppen over ’t verleden.

Ze gingen op reis in hun waggie, met muziek op standje tien, langs mannen in grote steden, om alleen hun gezicht te laten zien. Ze kreeg de bijnaam ‘dirty Cassy’, wat ze eigenlijk heel lelijk vond. Maar ze leek op dezelfde zangeres, met een iets vollere kont.

Na een tijd verschenen er  kriebeltjes, maar niet in haar onderbuik. Daar beneden was de ernst en loste de pijn op met wat gebruik. Ze werd een vreemde voor haar ouders, maar onderdanig aan haar vriend. Die haar regelmatig sloeg en zei: ‘Je krijgt wat je verdient.’

Ze besloot zich stoerder te gedragen en helemaal voor de club te gaan, maar zonder een meisje vol met onschuld was er voor de jongens niets meer aan. Er kwam een tweede meisje bij, met een roze strikje hier en daar en ‘dirty Cassy’ werd afgedankt en geplaatst achter het rode raam.

Maanden later, het was ’s avonds, een avondje gek doen in Amsterdam. Verlegen Henk werd naar binnen geduwd, bij een of andere madam. De naam was Cassie en ze deed alles wat de meneer maar bedenken kon. Er werden uren volgepraat en er bleef vertrouwen over, dat hij won.

Henk bleef Cassy bezoeken en hoorde hoe haar baas haar sloeg. Hij kwam terug met al zijn spaargeld en betaalde de man genoeg. Cassy trok meteen bij Henk in en hij beloofde haar een rustig leven. Zoals verwacht was Henk te vertrouwen en werd haar dit ook echt gegeven.

Nu leren zij hun dochters om uit de buurt van Bad Boys te blijven, want had papa, mama niet gered, was zij ook nog een van hun ‘wijven’. Dan was ze gedwongen te blijven werken, te midden van al het gevaar. Net zoals het meisje dat er nu werkt, met het roze strikje in het haar.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s