Ready for spring-look

Afgelopen week had ik het er al over, ik ben ontzettend blij dat het bijna lente is! Het wordt lekkerder weer, de mensen vrolijker en de voorpet voor de zomer kan beginnen. En tussen dit alles door huppelen er ook weer lammetje in de wei. Iets om blij van te worden.

Bij de lente van 2014 hoort natuurlijk ook een passende ooglook. Iets met zachte, pastelkleurtjes. Zie hieronder mijn resultaat. Excuses trouwens voor mijn niet zo nette wenkbrauwen. Ik ga binnenkort naar een specialist om ze mooi in vorm te bewerken, maar daarvoor moet ik ze even goed laten groeien. (Bah).
springlook

Dit zijn de make-up spullen die ik voor de look heb gebruikt.

DSCN2345

De lichtblauwe kleur van het Essence palet heb ik geheel op het bewegend ooglid gebruikt. Vervolgens ben ik met de donkerblauwe kleur van het Hema oogschaduwdoosje in de arcadeboog gaan werken. Dit heb ik in twee lagen aangebracht, dan is hij donker genoeg.
DSCN2346

Vervolgens heb ik de groene kleur uit het Essence palet gepakt en die heb ik bij mijn traanbuis aangebracht. Dit zorgt voor een hele frisse en wakkere look. De bruine kleur van het Catrice palet heb ik boven de donkerblauwe kleur aangebracht. Dus iets boven de arcadeboog. Deze twee kleuren heb ik wat door elkaar heen geblend, om een mooi overlopend effect te krijgen. De bruine kleur zorgt voor wat schaduw boven je look, waardoor je ogen groter lijken.
DSCN2354

Ik ben gek op eyeliner. Bij deze look heb ik hem heel duidelijk en met een grote wing gemaakt. Voor een look die je naar kantoor of school wil doen, kun je wat minimaliseren met de eyeliner. Maar zo af en toe hou ik hier echt van.
DSCN2357

DSCN2376

Hopelijk heb ik jullie wat geïnspireerd met deze lentelook.

Advertisements

24 thoughts on “Ready for spring-look

  1. Pingback: Essence all about candies eyepalet | Felicia Rodrigues dos Santos

  2. Pingback: Essence all about candies eyeshadow palet | Felicia Rodrigues dos Santos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s