Vrouwen en auto’s

Net zoals een handtas zegt een auto veel over een persoon. Sportief, gezinsauto, knalrood of strak zwart. Het is jammer dat auto’s niet dezelfde prijskaartjes hebben als een tas, anders zou ik hem iedere dag matchen met mijn outfit. Dus dan maar in een keer de auto uitkiezen die precies past bij jouw persoonlijkheid. Maar wat zegt een auto over je? Ik kan het niet laten om altijd na te denken over welke persoon er achter het stuur zit. En dromen maar…De classy working lady 
Audi A3: Typisch een auto voor een werkende vrouw die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Classy, high heels, met een designertas naar het werk. Precies de juiste onderdelen in de auto, de juiste lipstick in de juiste tas, de juiste radiozender op het juiste moment. Juist, dat is precies het soort vrouw dat ik voor me zie als deze auto voorbij scheurt.

De gezinsauto 
De designerbag is ingeruild voor een grote tas waar allerlei spullen in kunnen voor het gezin. Lekker een dagje uit met de hele familie, daar heb je wel een auto voor nodig die makkelijk vijf man kan vervoeren. Een grote, stoere bak waar een sterke vrouw achter het stuur zit.

Het lelijke eendje
Eigenlijk niet zo heel goed wetend wat de volgende stap in het leven zal zijn. Gewoon doorgaan op de vaart die zichzelf voor doet. Een meisje/vrouw die misschien niet zo goed weet wat ze wil in het leven, maar wat ze wel zeker weet is haar liefde voor de kleine dingen. Ze houdt zich misschien wat vast aan het verleden, maar koestert hierdoor wel wat haar heeft gemaakt tot wie ze is. Een ietwat knullig iemand, maar het hart op de juiste plek.

The girl who wants to have fun
Classy, verantwoordelijk, alleen op uiterlijk gericht? Nee hoor, niet voor deze dame. In haar Volkswagenbusje scheurt ze met haar vrienden Europa door, om op verschillende plekken te werken en ervaring op te doen. Wat een leven, zonder verantwoordelijkheid en niet weten waar je de volgende nacht zult gaan slapen. Daar staat de Volkswagen mini-van voor. Gereden door een persoon die heerlijk vrij in het leven staat.

Denken jullie ook wel eens over dit soort dingen? En zien jullie dezelfde personen bij deze auto’s?

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s